Iltamat Lohjansaaren seurantalolla ke 17.7. 2019

Iltamat loppuunmyyty!

Iltamat täyttävät talon keskiviikkona 17.7. klo 19. Illan aikana kaksi eri synttäriteemaa; ”Serpentiinejä” – 125 vuotta kirjailija Serpin, Seere Salmisen syntymästä sekä ”Kuin silloin ennen” –  Euroviisujen 1969 muistelua, kun Lohjansaaressa kesiään viettävä duo Jarkko ja Laura olivat Suomen edustajina Madridissa pidetyissä viisuissa.

Serpentiinejä

Kirjailija Serpin, Seere Salmisen, syntymästä on 125 vuotta. Kirjailija ja käsikirjoittaja Seere Salminen perheineen vietti useita kesiä Lohjan Saariston eri saarissa ensin kesävieraana ja myöhemmin omassa huvilassaan Huhtsaaressa. Jarmo Heikkinen ja Paavo Kerosuo (ja mahdollisesti muita esiintyjiä) tutkailevat Serpin tuotantoa näyttämöllisin keinoin. Avainsanoja ovat Suomisen perhe -kuunnelmat, joista kaikista tehtiin myös elokuvat. Myös yllätyksiä odotettavissa.

Kuin silloin ennen

Väliajan jälkeen iltamissa muistellaan Euroviisuvuotta 1969, jolloin Lohjansaaressa kesiään viettävä duo Jarkko ja Laura olivat Suomen edustajina Madridissa pidetyissä viisuissa.  Jarkon ja Lauran lisäksi lavalla nähdään ja kuullaan Merja Ikkelää, harmonikka ja Janne Antikaista, kontrabasso.

Kahvio ja iltamaohjelman jälkeen iltapalaa saatavissa. Yhteistyössä Lohjan Kesä ry:n kanssa.