Kamarimusiikkia Lohjansaaressa: Trubamolli-duo Seurantalolla pe 2.8.2019 klo 19

Perjantaina 2.8. klo 19 Lohjansaaren seurantalolla on tämän kesän Kamarimusiikkia Lohjansaaressa –konserttien toinen osuus. Esiintymässä Trubamolli; Jarmo Saari, kitara ja laulu ja Laura Hynninen, harppu.

Kitaristi ja säveltäjä Jarmo Saari debytoi Trubamolli-duonsa kautta sanoittajana ja koskettavien laulujensa tulkitsijana. Avarakatseinen ja omaleimainen muusikko päätyi lauluntekijöiden kuningaslajiin etsiessään entistä pelkistetympää ja herkempää ilmaisua.

Laura Hynnisen harpun tukemana Jarmo Saari kertoo pienen ihmisen tarinoita rakkaudesta, luopumisesta, mieheksi kasvamisesta ja vanhemmuudesta unohtamatta huumoria ja terävää itseironiaa. Myös Aulikki Oksasen ja Pentti Saarikosken runot ovat saaneet uusia tulkintoja seikkailunhaluisen käsityöläisen sävelkynästä.

Trubamollin sielukkaissa kappaleissa kitaran ja harpun rikas vuorovaikutus ja kamarimusiikilliset sävyt kohtaavat brasilialaisvaikutteisen keinahtelun ja virtuoottisen yhteissoiton. Säveltäjä-Saaren samettinen ääni haastaa kuulijat tutkimaan muistoja, tunteita ja mielen syövereitä.

Liput 24€ / 18€ Lohjan Saaristo -seuran jäsenet / 5€ lapset 7-15v.

Lippuja ovelta 1/2h ennen konserttia tai ennakkoon Lohjansaaren kesätoreilta tai mailitse pirjo.sjogren@lohjansaaristo.fi / puh. 050 598 7648

Kahvio avoinna konsertin alussa, konsertin jälkeen mahdollisesti iltapala tai illallinen. Yhteistyössä Lohjan Kesä ry:n kanssa.