Maria Lund ja Ruuskanen Railio Klubi Lohjansaaren Seurantalolla ke 4.8. 2021

Ruuskanen Railio Klubi ja Maria Lund Lohjansaaren Seurantalolla keskiviikkona 4.8.2021 klo 18.00 & klo 20.30.

”Ruuskanen Railio Duo, Veera Railio ja Maija Ruuskanen, on lavasäteilevä, monipuolinen ja dynaaminen musiikkikaksikko. Duo soittaa, laulaa ja sovittaa käytännössä lähes mitä vain klassisesta musiikista juurevaan bluesiin – jazzstandardeja tai pop- ja rock-klassikoita.” Lohjansaaren Seurantalon konserteissa Ruuskanen ja Railio tuovat Maria Lundin lavalle – Kuudella kielellä!

’Maria Lund on virtuoottinen laulaja, musikaaliartisti sekä esiintyjä. Hänen suvereeni muusikkoutensa ulottuu Ruuskasen ja Railion käsittelyssä vähintään Nessun Dormasta Highway to Helliin; eli mennään oopperasta klassiseen rockiin, mutta aina yllätyksellisillä mausteilla twistattuna. Maija ja Veera aikovat houkutella Mariasta esille väläyksiä myös hänen terävästä huumorintajustaan – luvassa on erityinen ilta. Tarkoitus on mennä Bachin ja Merikannon läpi sinne mistä “Mustalaisleiri muuttaa taivaaseen.” The Winner Takes It All, ja sama ranskaksi: konsertissa kuullaan lauluja vähintään “Kuudella kielellä.”

Maria Lund – laulu
Maija Ruuskanen – piano, laulu
Veera Railio – viulu, laulu

Osta lippu klo 18 konserttiin:
https://www.nettilippu.fi/…/ruuskanen-railio-klubi-maria…

Osta lippu klo 20.30 konserttiin:
https://www.nettilippu.fi/…/ruuskanen-railio-klubi-maria…

LIPPUVARAUKSET JA TIEDUSTELUT:
pirjo.sjogren@lohjansaaristo.fi
0505987648

Lippuja saa myös Seurantalon Kesätoreilta

LIPUT: 35€
Saaristoseuran jäsenille ennakkoon Pirjolta ostetut liput 30 €.

Konserteissa otetaan huomioon vallitsevat koronarajoitukset- ja turvallisuus. Aluehallintoviraston ohjeistuksista riippuen konserttiin voidaan ottaa n. 90 – 120 osallistujaa.

Muutokset mahdollisia.

https://maijaruuskanen.com/marialund-kuudella-kielella/

https://linktr.ee/ruuskanenrailioklubi/